A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Участь в нараді щодо реалізації всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч"

Дата: 12.01.2024 12:13
Кількість переглядів: 29

Сьогодні  начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк, спеціаліст І категорії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Борис Чорній взяли участь в нараді під головуванням заступника начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Віктора Устенка щодо реалізації всеукраїнського проєкту ,,Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч” серед учнів закладів загальної середньої освіти області.

Наймасштабніші учнівські змагання країни «Всеукраїнські шкільні ліги  Пліч-о-пліч» стартували на Тернопільщині. Це президенський спортивний проєкт, який проходить під гаслом ,,Разом переможемо”. Він має на меті згуртувати учнів навколо розвитку фізичної активності, спортивної командної роботи та здорової конкуренції серед учнів нашої країни.

Змагання відбуватимуться на 5 різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський етап. Учні змагатимуться у пʼяти видах спорту: 

- баскетбол

- волейбол

- футзал

- спортивне орієнтування 

- черліденг

Для участі в змаганнях необхідно закладам загальної середньої освіти заповнити форму реєстрації на змагання з обраних видів спорту на сайті ,,Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”. Реєстрація команд - до 1 лютого. Деталі на сайті scl.gov.ua

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень