A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Розглядали питання щодо організації харчування в закладах освіти

Дата: 01.03.2024 14:33
Кількість переглядів: 11

     Сьогодні в начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольги Туткалюк відбулась робоча зустріч з представниками Чортківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області. Було обговорено питання щодо організації харчування в закладах освіти відповідно до законодавства.

     Дане питання розглядалось на розширеній нараді з керівниками закладів освіти, яка була проведена на базі Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості. Тут зібрались також кухарі, медичні та дієтичні сестри Гусятинської територіальної громади, а також відповідні представники сусідніх громад.

      Керівниця Чортківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Оксана Шетелинець звернула увагу присутніх на дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 р. №305, інших нормативно-правових актів. Також детально зупинилась на розробці чотиритижневого сезонного меню закладами освіти.

     Під час наради учасники наради мали можливість обговорити проблемні питання, які виникають при організації харчуванні в закладах освіти та спільно знаходили відповіді з їх вирішення.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень