A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Розпочались змагання територіального етапу "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" із волейболу

Дата: 08.03.2024 18:23
Кількість переглядів: 16

     Сьогодні у Гусятинській територіальній громаді стартував 2-й етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

    Даний проєкт реалізовується з метою залучення учнівської молоді до оздоровчої рухової активності, фізичного вихованням і спорту, для всебічного гармонійного розвитку та підтримки здоров’я, формування в дітей лідерських якостей через спорт.

    Команди хлопців і дівчат закладів загальної середньої освіти Гусятинської селищної ради прибули, щоб позмагатись за звання кращої волейбольної команди громади та за можливість стати учасниками III етапу  змагань Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги.

   В оновленому спортивному залі комунального закладу «ДЮСШ Гусятинської селищної ради»  відбувся святковий захід,  на який завітали: начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної військової адміністрації Андрій Човган, Гусятинський селищний голова Степан Карпо, заступник Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Мацко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк та спеціалісти відділу. Урочисто відкрили спортивні змагання запальними і ритмічними танцями вихованці  Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості.

    Із вітальним словом до присутніх звернулися Гусятинський селищний голова Степан Карпо та начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної військової адміністрації Андрій Човган, які у своїх виступах подякували Збройним Силам України, які дають можливість проводити для дітей такі заходи, а юним волейболістам побажали успіхів у змаганнях.

     На волейбольному майданчику вирувала видовищна і непередбачувана гра. Кожна команда намагалась показати найкращу свою гру, щоб стати переможцем  змагань. Хвилювання та спортивний азарт переповнювали всіх: дітей, вчителів, вболівальників. Але перемогу здобули найкращі.

     За підсумками змагань, місця розподілилися таким чином:

 

Серед команд юнаків  

І місце здобула  команда ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Постолівка і отримала звання“Переможець територіального етапу Змагань з волейболу“ ;

ІІ місце – команда ЗЗСО смт Гусятин;

ІІІ місце здобула команда ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Личківці;

ІV місце - команда ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Городниця

 

Серед команд дівчат

І місце здобула команда ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Личківці і отримала звання“Переможець територіального етапу Змагань з волейболу“ ;

ІІ місце - команда ЗЗСО смт Гусятин;

ІІІ місце - команда ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Городниця.

     Також  серед команд юнаків гімназій територіальної громади І місце здобула команда Кривеньківської гімназії, а ІІ місце посіла команда Сидорівської гімназії.

    Учасників змагань нагороджено грамотами, а переможців – грамотами, кубками та медалями змагань.

    Бажаємо командам успіхів у наступних етапах змагань!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень