A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

14 березня - День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 08:24
Кількість переглядів: 11

Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначається День добровольця. Саме цього дня 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану почали формування добровольчого батальйону для захисту України від російської збройної агресії.

Добровольці - це справжні патріоти, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити свою рідну Батьківщину.

У добровольче військо масово йшли найкращі. Вони підтримували та посилювали українську армію у важкі моменти. Феномен українських добровольців назавжди залишиться прикладом патріотизму, високого рівня національної свідомості й мотивації, незламності духу українського народу.

Ми пишаємось відважністю та майстерністю українських воїнів-добровольців, які щодня жертвують власним здоровям та життям виборюючи свободу.

Дякуємо і шануємо тих, хто став на захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності держави від самого початку російської агресії.

Вічна память полеглим і слава тим, хто продовжує боротьбу.

Слава добровольцям! Слава Збройним Силам України! Героям слава!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень