A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня у відділі освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської сеищної ради

Дата: 24.04.2024 17:48
Кількість переглядів: 16

 

23 квітня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради. Атестація педагогічних працівників у 2024 році проходила згідно з новим документом – Положенням про атестацію педагогічних працівників, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України №805 від 09.09.2022 року.

Відповідно до Положення атестаційна комісія ІІ рівня атестувала керівників підпорядкованих закладів освіти та педагогічних працівників закладів освіти, у яких працює менше 15 педагогічних працівників.

У цьому навчальному році атестацію проходило 5 керівників закладів освіти та 10 педагогічних працівників. Кожен надав низку матеріалів, що є підставою для підтвердження чи встановлення відповідної категорії, звання, тарифного розряду. Члени атестаційної комісії об’єктивно оцінили роботу педагогів, зазначили зростання їхньої професійної майстерності, виокремили напрямки особистісного розвитку та вміння поділитися власним професійним досвідом. Для освітян це була не лише можливість підтвердити свою професійну компетентність, а й час для самооцінки та рефлексії.

Приємно відзначити, що серед педагогічних працівників, які проходили атестацію є вчитель, який в цьому році успішно пройшов сертифікацію. Сертифікація педагогічних працівників досить відповідальний крок для учителя, адже вона допомагає виявити професіоналів у освіті, які готові поширювати свій досвід.

Усі учасники успішно пройшли атестацію. За результатами засідання атестаційної комісії ухвалено, що усі педагогічні працівники відповідають займаній посаді, з них:

- підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший вчитель» – 1 вчителю;

- підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» – 1 вчителю;

- підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» – 1 вчителю;

- підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст» – 1 вчителю;

- присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» – 1 вчителю;

- присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» – 1 вчителю;

- присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст» – 2 вчителям;

-присвоєно 11 тарифний розряд керівнику гуртка.

На відповідність займаній посаді атестовано – 2 керівника закладів загальної середньої освіти, 2 керівника закладів дошкільної освіти,1 керівник позашкільної освіти та 1 фахівець ІРЦ.

Вітаємо педагогів з успішним проходженням атестації. Бажаємо наснаги, творчих злетів, бажання творити та міцного здоров'я! Хай навколо вас буде мир, злагода та щирі усмішки учнів і вихованців, яким ви віддаєте частинку свого життя!

Разом до ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень