A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Нарада з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 25.04.2024 17:40
Кількість переглядів: 10

Сьогодні на базі Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості відбулась нарада з керівниками закладів освіти, відповідальними особами - виховниками роїв з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році.

Спеціаліст І категорії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Борис Чорній привітав учасників зібрання та акцентував увагу на важливості реалізації завдань національно-патріотичного виховання.

Головні завдання гри - формування у молоді високих морально-психологічних якостей та оволодіння учнями основ народної культурної спадщини, виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості. Саме сьогодні, коли наша країна перебуває у стані війни, першочерговим залишається виховання молоді в дусі патріотизму, любові й поваги до своєї держави, свідомої готовності стати на захист Батьківщини.

В ході наради обговорено питання щодо підготовки до проведення територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та реєстрації куренів. Також було привернуто увагу учасників до нормативних документів якими визначено правила, загальні принципи організації та проведення Гри.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень