A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Проведено турнір з футболу, присвячений пам’яті Степана Кулія

Дата: 25.04.2024 22:07
Кількість переглядів: 12

"Мета – не жити вічно, мета - залишити слід, який житиме». – Чак Паланік

В одній фразі - все життя покійного Степана Івановича Кулія, світлу пам'ять котрого вдруге вшановуємо традиційним турніром з футболу, що відбувся сьогодні, 25 квітня, на стадіоні "Збруч" у смт Гусятин.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь команди юнаків та дівчат 2011-2012 р.н., а саме:

1. Команда юнаків ДЮСШ Гусятин;

2. Команда дівчат ДЮСШ Гусятин;

3. Команда юнаків Теребовлянської ТГ;

4. Команда юнаків ДЮСШ Борщів;

5. Команда юнаків ДЮСШ Скалат;

6. Команда "Зоря" м. Хоростків;

7. Команда " Поділля" с. Васильківці;

8. Команда "Нічлава" с. Коцюбинці.

Розпочався захід традиційно з шикування команд та спільного виконання Державного Гімну України. Присутні вшанували пам'ять покійного директора спортивної школи Степана Кулія хвилиною мовчання...

В урочистій частині відкриття змагань, окрім юних спортсменів та їхніх наставників, взяли участь почесні гості: Гусятинський селищний голова Степан Карпо, заступник селищного голови Наталія Мацко, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк та спеціалісти відділу, директор КЗ "ДЮСШ Гусятинської селищної ради" Ігор Троян і працівники закладу, а також, друзі, колеги, знайомі Степана Івановича.

З вітальним словом до учасників дійства звернувся Гусятинської селищний голова Степан Олексійович Карпо, який налаштував юних спортсменів на успішну гру, побажавши перемоги найсильнішим, а також усім - чудового настрою, приємних емоцій і незабутніх вражень від сьогоднішнього дня. Водночас очільник громади занурив присутніх у теплі і світлі спогади про покійного Степана Івановича, зазначивши, що його життєвий слід вбачається всюди і справа життя якого - безцінна і надзвичайно важлива для кожного з нас.

Опісля урочистого відкриття заходу, розпочалася справжня футбольна феєрія. Впродовж усього ігрового дня, команди боролися за звання кращих, вправно міряючись фізичними силами, технікою, майстерністю у доволі запеклих і динамічних матчах. Після карколомних футбольних баталій, визначилася трійка лідерів турніру:

1. Команда юнаків ДЮСШ Борщів;

2. Команда юнаків ДЮСШ Скалат;

3. Команда юнаків ДЮСШ Гусятин.

Керівництво громади провело яскраву і приємну церемонію нагородження переможців, призерів, кращих гравців та усіх учасників змагань, подякувавши дітям за чудове футбольне свято, а ЗСУ - за можливість його проведення, адже, не зважаючи на сьогоднішні часті сигнали тривожних сирен, вони ціною власного життя, виборюють приємні хвилини дитячої радості.

Величезна подяка суддівській колегії у складі: Синишина Павла, Комара Віктора, Гриньківа Романа за об'єктивний і бездоганний арбітраж матчів.

Віримо, що світла душа директора С.Кулія віднайшла спокій у Царстві Небесному, а його спадщина житиме вічно, відроджуючись у наступних поколіннях.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень