A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Останній дзвоник пролунав у школах Гусятинщини

Дата: 31.05.2024 17:35
Кількість переглядів: 19

30 та 31 травня в закладах освіти Гусятинської селищної ради відбулися урочисті заходи, присвячені святу Останнього дзвоника.

Навчальний  2023/2024 рік видався важким, сповненим як внутрішньої тривоги, так і тривоги викликаними воєнними подіями. Але саме завдяки нашим мужнім Збройним силам України, які нас щодня, щохвилини захищають від ворога, наші учні мали можливість здобувати освіту. Протягом цього року наші учні спільно з педагогами, батьками плідно працювали, опановували нові знання, демонстрували свої таланти, беручи участь у олімпіадах, конкурсах і змаганнях різних рівнів. Найактивніші школярі отримали свої нагороди -  грамоти, похвальні листи.

В ці останні дні травня для багатьох учнів нашої громади пролунав останній дзвоник, що ознаменував кінець напруженого навчального року. Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень та позитивних емоцій. А для випускників шкіл шкільний дзвінок пролунав востаннє, відкривши  для них нову сторінку життя. 

Тож щиро вітаємо всіх школярів із завершенням навчального року. Бажаємо міцного здоров`я, набратися сил, енергії та завзяття за період літніх канікул. А особливі побажання, звичайно ж, у цей день линуть випускникам. Нехай життєвий шлях буде  щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Миру та якнайшвидшої Перемоги!

В цей день також   висловлюємо  щиру подяку всім педагогічним працівникам, батькам  за віддану працю, за турботу, підтримку, поради і знання, які ви віддаєте своїм дітям. Ви є тими, хто творить майбутнє України, тому що змалку прищеплюєте майбутньому нашому поколінню патріотизм, любов до рідного краю, принципи духовності та моральності.

В добру і щасливу путь, наші випусники !!! Гарного відпочинку, любі  школярі і  до зустрі в новому навчальному році !!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень