A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Проведено заходи до Міжнародного Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2024 15:07
Кількість переглядів: 20

Напередодні 1 червня, Міжнародного Дня захисту дітей, заклади освіти Гусятинської селищної ради для дітей організували чимало цікавих, захоплюючих заходів.

Комунальний заклад «ДЮСШ Гусятинської селищної ради» провів серед учнівської молоді кросові змагання "Пробіг над Збручем", присвячені Міжнародному дню захисту дітей. Заклад організував для юнаків та юнок справжнє спортивне свято, де вирував спортивний запал та чимало позитивних емоцій. Найспритніші і найкраші спортсмени були нагороджені грамотами і медалями.

Працівники комунальної установи «Гусятинський інклюзивно-ресурсний центр» провели цікаві розваги для дітей. Вихованці взяли участь у створенні аплікації «Планета для щасливих дітей», конкурсі «Малюнок на асфальті», у спортивній кольоровій естафеті. Активна гра «Різнобарвний океан», конкурс кмітливих «Чарівні пазли» і на завершення руханка «Я і ти» стимулювали фізичну активність дітей та створили неповторну атмосферу радості та позитивних емоцій усіх присутніх. Всі дітки отримали солодкі подарунки.

В Гусятинському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся звітний концерт для молоді.Також для малечі було організовано багато розваг: ігри, квести, конкурси, караоке, аквагрим, запуск метальних моделей літаків. Всі діти отримали солодкі подарунки та гарний настрій.

В ЗОШ І-ІІІ ступенів села Городниця учні початкової школи брали участь у змаганнях «Веселі старти», а потім для дітей організували відпочинок на природі. Також в Кривеньківській гімназії для учнів закладу освіти провели цікаві естафети і спортивні змагання. Гарно позмагавшись, вся дружня шкільна родина організувала пікнік. Для молодших школярів Самолусківської гімназії було організовано цікаву й пізнавальну екскурсію до Сатанівського парку хижаків "Арден". Діти отримали задоволення, нові враження від цікавої подорожі.

31.05.2024 р в ЗОШ І-ІІІ ступенів села Постолівка відбулося урочисте відкриття національно-патріотичного літнього табору "Патріот". В цей день для дітей педагоги підготували цікаві заходи. В таборі відбулося справжнє свято, де всі в дружній атмосфері провели весело й активно час.

Під час проведених заходів діти отримали радість, гарний настрій, багато посмішок і щасливих хвилин. Ці моменти надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла, тепла та любові. Свято для дітей не завершилось заклади освіти продовжать протягом літнього періоду дарувати їм незабутні враження в літніх таборах, що розпочнуть свою роботу згідно графіків.

Висловлюємо вдячність всім, хто організував для дітей свято, подарував дітлахам гарний святковий настрій та неповторні щасливі миті.

Нехай навколишній світ буде мирним, барвистим і безпечним, саме таким, як бачать його очі наших дітей. Хай кожна дитина буде щасливою!

Дякуємо ЗСУ за можливість дарувати дітям радість!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень