A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Неповторний літній відпочинок в пришкільних таборах

Дата: 26.06.2024 14:14
Кількість переглядів: 20

Літо – це пора канікул та відпочинку, пора отримання нових сил, вражень і позитивних емоцій. Заклади освіти Гусятинської селищної ради для учнівської молоді організували цікавий і корисний відпочинок в пришкільних таборах.

Протягом першої половини червня  на базі закладів загальної середньої освіти працювали пришкільні табори. Кожен день мав тематичне спрямування, цікаві заходи, різноманітні знайомства, екскурсії,  незабутні враження та активний відпочинок серед мальовничої природи рідною краю. Саме під час літнього дозвілля  наші школярі мали можливість поспілкуватись, набратись сил, отримати нові знання і покращити свій фізичний та емоційний стан, адже в період війни це вкрай важливо.

В  Закладі загальної середньої освіти смт Гусятин працювало 2 пришкільних табори з денним перебуванням -  «Український звитяжець» з 03.06.-07.06.2024 р. для учнів 7-8 класів та англомовний табір з 03.06.-14.06.2024 р.  для учнів 3-6 класів. У кожній групі шкільного  табору  сплітався активний відпочинок з розвитком інтелекту, вихованням особистісних якостей з розвитком самостійності. Підготовлені заходи дали можливість кожній дитині проявити свої здібності в повному обсязі, через спортивні змагання, інтелектуальні ігри і розваги, творчі конкурси, подорожі.

 На базі Самолусківської гімназії з 03 червня по 07 червня 2024 року діяв літній табір національно-патріотичного спрямування «Нескорені», у якому відпочивали 30 дітей 1-8 класів. Під час відпочинку діти отримали багато нової, корисної інформації, незабутні враження та гарний настрій. У ЗОШ І-ІІІ ступенів села Городниця з 03.06 по 14.06.2024 року діяв  пришкільний табір з опанування фінансової грамотності. Керівництвом закладу та педагогами було розроблено відповідну програму, яка вміщувала не лише цікаві практичні заняття, але й насичене дозвілля школярів. Цього року акцент зроблено на фінансовій освіті дітей і розвитку блогерських умінь та навичок.

Другий рік поспіль успішно працюють табори в ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Личківці та  ЗОШ І-ІІІ ступенів  с.Постолівка. Учні ЗОШ ступенів с.Личківці  поглиблювали свої знання із іноземних мов в мовному таборі (англійська та німецька мови) та покращили національну свідомість в національно-патріотичному таборі «Юні патріоти».  В  літньому таборі національно-патріотичного спрямування «Патріот» учні ЗОШ І-ІІІ ступенів села Постолівка поділились за віковими категоріями на 2 групи: “Козаки” та “Козачата” . В таборі учнівська молодь під час відпочинку активно працювала над формуванням ціннісного ставлення до Батьківщини, українського народу, народних звичаїв, традицій, мовної культури .

Учнівська молодь під час літнього дозвілля отримали чимало вражень, позитивних емоцій. Висловлюємо  щиру вдячність всім, хто долучився до організації і проведення літнього відпочинку дітей !  Адже за такий короткий проміжок часу педагогічні працівники в таборі створили  реальні умови для збереження і зміцнення здоров’я школярів,  а кожен новий день приносив дітям безліч нових вражень, нових відкриттів. А найвищою нагородою для всіх стали  щасливі дитячі оченята та радісні посмішки.


 

 

 

PS

Детальніша інформація про  організований відпочинок в закладах освіти можна знайти на сайтах та сторінках закладів загальної середньої  освіти.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень