A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Проведено Відкритий турнір з шахів Гусятинської селищної ради «Гусятин-2024», присвячений Дню Конституції України

Дата: 01.07.2024 12:51
Кількість переглядів: 25

30 червня 2024 року, в смт Гусятин на базі відкремленого структурного підрозділу «Гусятинський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» проведено Відкритий турнір з шахів Гусятинської селищної ради Чортківського району Тернопільської області «Гусятин-2024», присвячений Дню Конституції України.

Учасниками Відкритого турніру стали поціновувачі шахів незалежно від віку та статі, які прибули із сусідніх містечок Тернопільщини – смт Гримайлів, м.Хоростків, м.Бучач, м.Заліщики та звісно  були представники смт Гусятин.

Урочисту церемонію відкриття заходу здійснили: начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк та  заступник голови громадської організації «Гусятинський шаховий клуб», депутат Гусятинської селищної ради Ігор Аніловський, які  привітали учасників змагань, побажавши їм продуктивної, інтелектуальної та цікавої гри.

Декілька годин проходили шахові баталії. Кожна гра була досить напруженою і доволі цікавою.

У запеклій боротьбі заслужено зайняв І місце Господарик Степан (смт Гримайлів), ІІ місце посів – Ковцун Тарас (м. Хоростків) та ІІІ місце – Деременда  Василь (м. Бучач).

Переможців нагороджено медалями та грамотами Гусятинської селищної ради.

Найстаршим учасником Відкритого турніру з шахів «Гусятин-2024» став Касіян Богдан (м.Заліщики), а Мельник Богдан (м.Бучач) став наймолодшим учасником даного заходу. Вони отримали також грамоти Гусятинської селищної ради.

Ігор Аніловський звернувся до всіх учасників турніру зі словами вдячності, що незважаючи на воєнні події, підтримують даний вид спорту і беруть участь в таких заходах. Також Ігор Йосипович подякував всім, хто брав участь в підготовці і проведенні турніру, зокрема керівництву коледжу за надане приміщення та можливість провести в черговий раз шахові змагання .

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень