A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Освітяни Гусятинщини продовжують підтримувати ЗСУ

Дата: 02.07.2024 11:13
Кількість переглядів: 19

Традиційно після завершення навчального року влітку для школярів починається пора  відпочинку, а для педагогічних працівників пора відпусток, але освітянська спільнота Гусятинщини продовжує безупинно підтримувати і надавати допомогу ЗСУ. Адже з перших днів повномасштабної війни наші освітяни ведуть активну волонтерську діяльність і задля наближення перемоги продовжують підтримувати наших військових. Нещодавно на прохання військовослужбовців освітянська родина зібрала посуд та кухонне приладдя і передала за замовленням.

 Приємно, що в період відпочинку діти із задоволенням  долучаються до допомоги ЗСУ. Так, протягом червня вихованці Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості активно збирали кошти на придбання основи для виготовлення маскувальних сіток. А педагогічні працівники, батьки і діти у вільний час дружно збирались в позашкільному закладі освіти і плели для наших захисників і захисниць маскувальні сітки.  Адже вони дуже потрібні нашим військовим.

 Віримо, що наші сітки та спільна молитва  врятує життя воїнам, тому ми повинні працювати в тилу і зробити  все, щоб  наші військовослужбовці повернулися живими. Кожен з нас впевнений, що настане день, коли світло переможе темряву і знову в нашій державі запанує мир та спокій.

 Разом ми сила !!! Разом переможемо !!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень