A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Проведено турнір з футболу, присвячений пам’яті військовослужбовця Валентина Маковея

Дата: 16.07.2024 09:39
Кількість переглядів: 21

14 липня 2024 року  на стадіоні у селі Сидорів відбувся турнір з футболу, присвячений пам’яті військовослужбовця Валентина Маковея.

Маковей Валентин Володимирович, 1986 року народження, солдат, водій 2 взводу роти протитанкових ракетних комплексів,  загинув 17 січня 2024 року під час бойового завдання в районі населеного пункту Терни Донецької області

Ім’я Валентина Маковея відоме футбольним уболівальникам Тернопільщини, адже він  був успішним спортсменом, футболістом, гравцем команди ФК «Колос – Бровар» (село Сидорів).   Валентин став ще й Героєм війни, захищаючи Україну від окупаційної російської навали.

На футбольному полі зібралися команди гравців, родина,  друзі нашого Героя, односельчани та поціновувачі футбольної гри. Традиційно  всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого воїна Валентина Маковея та полеглих героїв російсько-української війни.

Спекотний день не заважав гравцям вправно боротись за перемогу, кожна команда суперників не бажала програвати і тому докладала всіх зусиль, щоб довести, що вони найкращі.

Турнір закінчився з такими результатами:

І місце здобула  команда "Ветерани"Колос Бровар", друзі Валентина Маковея";

 

ІІ місце  - ФК "Колос Бровар" с. Сидорів;

 

ІІІ місце - ФК "Колос" с. Стрілківці.

 

З вітальним словом звернулись до учасників спортивного заходу Троян Михайло Матвійович, директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Сидорівський бровар» та староста села Сидорів Москалюк Микола Ярославович.

 Дружина Героя подякувала всім присутнім за підтримку та за проведений турнір в пам'ять її чоловіка – організаторам, спонсорам, волонтерам, учасникам, кожному, хто прийшов.

Під час заходу було організовано збір коштів  на потреби воїнів-захисників Гусятинщини .

Велика дяка небайдужим людям, які допомогли в проведені футбольного турніру, всім хто  не забуває про своїх героїв!

Пам'ять про мужнього воїна вічно житиме в серцях земляків. Пам'ятаємо своїх героїв! Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень