A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Вітаємо переможницю обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці 2024»

Дата: 22.07.2024 09:55
Кількість переглядів: 14

Щиро вітаємо Рудку Інну, ученицю ЗОШ І-ІІІ ступенів села Городниця, за зайняте І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці 2024» серед учнів старшої вікової категорії в номінації  «Рукоділля».

Відповідно до спільного наказу  Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації, ВПГО «ВГДР «Школа безпеки» у Тернопільській області  від  05.07.2024 р №НС-142/64/147/2.1-06/01 «Про підсумки проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці 2024» переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та заохочувальними призами.

Радіємо, що творчі та талановиті учні територіальної громади отримують свої чергові нагороди. Щиро дякуємо наставникам та батькам за підтримку, творчий розвиток обдарованих дітей на шляху до успіху!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень