A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Відбулось урочисте відкриття закладу дошкільної освіти в селі Постолівка

Дата: 15.08.2024 16:28
Кількість переглядів: 14

Сьогодні, у велике християнське свято – Успіння Пресвятої Богородиці, у селі Постолівка відбулись урочистості з нагоди відкриття дошкільного навчального закладу у приміщенні місцевої школи. На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять військовослужбовців, бійців Національної гвардії, прикордонників та добровольців, які загинули за Україну. Дитячий садок гостинно відкрив двері для найменших жителів села.

Розділити радість з мешканцями, привітати їх із радісною подією завітали Гусятинський селищний голова Степан Карпо, його заступниця – Наталія Мацко, керуючий справами виконавчого комітету селищної ради-Ярослав Шмокалюк, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк з працівниками, Настоятель Церкви Івана Хрестителя села Постолівка - отець Степан, староста села Галина Паньків, представники ТОВ «Аграрний Край», депутат селищної ради – Марія Бабій, керівники (директори) закладів дошкільної освіти громади, працівники та учні ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Постолівка, місцеві жителі.

Із вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова, який побажав маленьким вихованцям щасливого дитинства у цьому садочку, а працівникам закладу - тепла, затишку, сил і натхнення, у вихованні підростаючого покоління. Миру та Перемоги нам усім!».

З нагоди відкриття дошкільного закладу гості вручили керівнику дитячого садочку Марії Бабій подарунки.

Також перед присутніми виступила начальниця відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ольга Туткалюк, яка зазначила, що спільними зусиллями селищної ради, спонсорів та місцевих жителів вдалося все зробити для того, щоб дошкільнята мали новий дім, адже для кожного з нас – діти це найдорожче у житті і саме заради них ми працюємо, творимо і змінюємо наші навчальні заклади на краще.

На знак подяки дошкільнята для своїх гостей влаштували невеличкий концерт, де розповідали вірші, співали пісень та танцювали.

Право перерізати символічну стрічку перед входом у приміщення нового садочку надали старості села Галині Паньків та директорці садочку Марії Бабій.

Отець Степан поблагословив діток, які будуть відвідувати дитячий садок, та освятив приміщення закладу.

Після святкової частини заходу присутні оглянули кімнати дитячого садочку.

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень