A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Міжнародний день миру в закладах освіти Гусятинської селищної ради

Дата: 21.09.2024 16:39
Кількість переглядів: 21

Сьогодні, 21 вересня, українці разом з цивілізованим світом відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні.

Мета Дня – звернути увагу на необхідність завершення усіх війн та конфліктів, а також підкреслити важливість мирних переговорів, дипломатії та толерантності.

Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення збройних конфліктів та побудови світу без війн та страждань.  

Особливо це відчуття нині актуальне для нас – українців. Цей день – не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні вже другий рік триває жорстока і кривава війна, яку почала росія. Ми пережили стільки випробувань і втрат, що справді можемо сказати, що як ніхто розуміємо цінність миру. Кожен українець від маленького до великого має одне найзаповітніше бажання –  перемога над ворогом та мир, спокій  в нашій квітучій Україні.

Напередодні Дня миру в закладах освіти Гусятинської селищної ради проводилися різноманітні заходи, присвячені цій темі, адже діти з юних літ мають усвідомити, що МИР – це найголовніша цінність нашого життя і головна умова існування людства.

Дякуємо нашим захисникам за кожен день, за можливість навчатись і працювати, за те, що дорогою ціною виборюють мир і світле майбутнє.

Слава Україні ! Героям слава !



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень