A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень у закладах освіти Гусятинської селищної ради

Дата: 23.09.2024 08:27
Кількість переглядів: 22

  Найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією закладів освіти Гусятинської селищної ради  стало проведення Олімпійського тижня та Тижня фізкультури і спорту.

Цьогоріч в закладах загальної середньої освіти традиційно проведено Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень «Україна єднає серця». Урок надав можливість кожному учневі  дізнатись більше про олімпійські види спорту, спробувати себе у різноманітних рухових активностях, відчути себе справжнім спортсменом та отримати масу позитивних емоцій.

У рамках Олімпійського тижня було проведено різноманітні спортивні заходи: цікаві спортивні естафети під гаслом: "Естафети всі здолаєм - йдем вперед, перемагаєм!", веселі старти,  турнір з міні-футболу, змагання із баскетболу та волейболу, руханки та гімнастичні вправи, спортивні змагання серед учнів та педагогів. Цей тиждень в кожному освітньому закладі було присвячено всім воїнам, захисникам,  які є для дітей справжніми еталонами мужності та витримки, адже саме завдяки нашим Захисникам і Захисницям в черговий раз проведено ці заходи.

Олімпійський тиждень та Тиждень фізкультури і спорту стали для кожного учня ще одним кроком до безпечного та здорового способу життя. Діти, педагоги отримали позитивний заряд енергії, чудовий настрій і неповторні емоції.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень