A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Вітання до Дня позашкілля

Дата: 25.09.2024 08:58
Кількість переглядів: 28

25 вересня ми відзначаємо особливий день - Всеукраїнський День позашкілля.

Шановні працівники закладів позашкільної освіти!

Щиро вітаємо  з професійним святом та висловлюємо щиру подяку за вклад у розвиток позашкільної освіти. Ви є  неповторними особистостями, кожен з вас має особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, науки, мистецтва і спорту. Саме ви допомагаєте розвинути  юні таланти, які несуть у майбутнє добро, красу і позитив та  допомагаєте дітям у розвитку особистості, їх самореалізації.

Нам з вами випала доля працювати у непростий час. Незважаючи на те, що в країні триває повномасштабна війна ви докладаєте всі зусилля,  щоб у дітей не було втрачене дитинство, бо діти - це майбутнє нашої Країни.  

Позашкілля стало острівком миру, де діти можуть відволіктися від страшного повсякдення війни. А доброта і педагогічна майстерність педагогів-позашкільників перетворює кожен день для вихованців на день радості та щастя. Ми пишаємось сьогодні результатами вашої праці та здобутками ваших вихованців.

В цей особливий день ми бажаємо   всім вам міцного здоров’я, миру і спокою, добра,  злагоди й любові, терпіння і мудрості. Невичерпного творчого потенціалу, професіоналізму, успіхів у плеканні молодої нації нашої держави. Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, а шлях до професійного зростання – завжди успішним! Нехай кожен  день повниться новою радістю і наближає нас усіх до перемоги!

Тримаємо стрій, наближаємо перемогу! Усе буде Україна! Зі святом !

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень