A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Відкрито сучасний спортивний майданчик на території спортивного комплексу в смт Гусятин

Дата: 26.09.2024 16:22
Кількість переглядів: 30

Сьогодні, 26 вересня 2024 року, в Гусятинській територіальній громаді відбулась важлива подія  -  відкриття спортивного майданчика після капітального ремонту на території спортивного комплексу в смт Гусятин, приуроченому  Європейському тижню спорту.

На святковий спортивний захід завітали представники обласної та місцевої влади,  почесні гості  -  представники соціально відповідального бізнесу Гусятинської громади, меценати, поціновувачі спорту та здорового способу життя. 

Урочистий захід розпочався з Гімну України та підняття Державного прапору України. Право підняти синьо-жовний стяг у височінь неба було надано Мушинському Назару, бронзовому призеру чемпіонату України з боксу, бронзовому призеру міжнародного турніру з боксу "Золота рукавичка", переможцю та призеру всеукраїнських змагань з боксу спільно з Балабан Яною, бронзовою призеркою Відкритого чемпіонату Тернопільської області з баскетболу, призеркою всеукраїнських та обласних змагань з баскетболу у складі баскетбольного клубу "Едельвейс " м. Хмельницький та неодноразовою призеркою обласних змагань з легкої атлетики.

Традиційно присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу й незалежність України, усіх  Героїв, які віддали життя в боротьбі за рідну Батьківщину.

Вихованці Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості подарували присутнім чудові виступи та створили справжнє свято, даруючи присутнім гарний і позитивний настрій.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Гусятинський селищний голова Степан Карпо, який висловив слова вдячності меценатам та благодійникам, представникам бізнесу, громадській організації «Збруч 2024», усім небайдужим жителям Гусятинщини, усім хто долучився до проведення капітального ремонту спортивного майданчика. Адже це вагомий вклад в розвиток спорту та чудовий подарунок для дітей, молоді, який сприятиме активному відпочинку і даватиме можливість для занять спортом. 

За вагомі особисті досягнення та активну участь у спортивній діяльності Гусятинської громади Степан Олексійович нагородив спільними грамотами Гусятинської селищної ради і  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради та вручив цінні подарунки юним спортсменам Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради»:

  • Мушинському Назару - вихованцю відділення боксу;
  • Глушко Богдані - вихованці відділення боксу;
  • Бабію Юрію - вихованцю відділення легкої атлетики;
  • Зарівному Максиму - вихованцю відділення легкої атлетики;
  • Балабан Яні - вихованці відділення баскетболу;
  • Бешковецькому Тарасу вихованцю відділення футболу.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту у Гусятинській громаді та виховання молодого покоління грамотами Гусятинської селищної ради відзначено  тренерів-педагогів Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради»:

  • Квасніцького Володимира Степановича - тренера-викладача з баскетболу;
  • Шмигановського Віталія Петровича- тренера-викладача з футболу;
  • Середовича  - Романа Руслановичатренера-викладача з футболу.

До гусятинців зі щирими привітаннями звернувся Андрій Човган – начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської обласної військової адміністрації, який зазначив: «Мене завжди тішать здобутки земляків-спортсменів і я щиро радію, що Гусятинська громада підтримує розвиток фізичної культури і спорту.  Сьогодні наші діти, молодь отримала чудовий оновлений сучасний спортивний майданчик, де залюбки можуть займатись спортом. І саме цей майданчик стане чудовим місцем для захоплюючого дозвілля дітей, зона комфорту та здоров’я, де можна активізувати свою рухову діяльність, граючись, зняти статичну напругу і просто весело провести свій час. Тому бережіть чудовий подарунок, який отримали та активно займайтесь спортом».       

Також Андрій Анатолійович вручив Грамоти управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної військової адміністрації:

Мельничуку Руслану Васильовичутренеру-викладачу з боксу КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради»;

 Комару Віктору Івановичутренеру-викладачу з легкої атлетики КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради»;

 Шовдрі Ігорю Романовичутренеру-викладачу з легкої атлетики КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради»;

Синишину  Павлу Степановичу –  вчителю фізичної культури Закладу загальної середньої освіти селища Гусятин.

За давньою християнською традицією  священники місцевих храмів  благословили всіх присутніх та здійснили обряд  освячення спортивного майданчика.

Сьогодні чудова нагода випала першими стати у  випробуванні  штучного поля спортивного майданчика учням 5-6 класів закладів загальної середньої освіти у естафетах з баскетбольним м’ячем, а вихованцям спортивної школи у змаганнях з міні-футболу серед дівчат.

Місцева молодіжна ініціативна група поціновувачів спорту організувала змагання з пляжного волейболу,  приуроченому  Європейському тижню спорту.

Захід вдався, щиро вдячні всім за  активну участь у спортивному житті громади !!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень