A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Вітаємо з Всеукраїнським Днем дошкілля

Дата: 27.09.2024 09:35
Кількість переглядів: 17

Бути вихователем – високе покликання і велика честь. Ця справа – важлива і унікальна. Вона несе в собі добро, справедливість, добро і красу.

Дошкільний заклад освіти – це перший освітній заклад, який зустрічає дитину. І не дарма його  вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається у дитині із раннього дитинства, слугує опорою і основою в подальшому житті.

Виховання малечі на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи і до маленьких громадян країни.

Цьогоріч  Всеукраїнський День дошкілля  ми будемо відзначати 29 вересня. Напередодні професійного свята ми щиро вітаємо всіх працівників дошкільних установ Гусятинської селищної ради, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям, з професійним святом. Нехай  ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців у дитячому садку в радісні, неповторні, щасливі, яскраві, особливі  та незабутні дні дитинства.

Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, мирного неба, натхнення у праці, творчих здобутків на благо України!  Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. А життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень