A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Подяка за отриману копіювально-розмножувальну техніку

Дата: 27.09.2024 15:38
Кількість переглядів: 22

В цей нелегкий час, коли в країні триває повномасштабна війна, українці у єднанні з цілим світом продовжують відчайдушну боротьбу з російським агресором, а небайдужі громадяни, люди з великим, добрим і щирим серцем роблять все, щоб допомогти тим, хто цього потребує.

В черговий раз ми отримали допомогу за сприяння нашого земляка Івана Сороколіта та підтримки команд Сила Людей Тернополя, БФ "Люди Важливі", міжнародних партнерів: Українська громада в Норвегії Den ukrainske forening i Norge, Universitetet i Oslo (UiO), Elisabeth Kolflaath Semprini , Oleksii Shpylchyn копіювально-розмножувальну техніку (2 кольорових принтера) для відділу освіти, сімї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

Завдяки такому подарунку працівники відділу зможуть оперативно роздруковувати документи для всіх закладів освіти, готувати звіти, презентації та інший роздатковий матеріал. А з впровадженням електронного документообігу в Гусятинській селищній раді це надто цінна і корисна допомога в організаційному забезпеченні.

Відділ освіти, сімї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради в особі начальника відділу Ольги Туткалюк висловлюють слова щирої вдячності за надану допомогу та постійну підтримку освітянської спільноти Гусятинщини. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за розвиток освітньої галузі.

Окрема подяка Тарас Буячок, співзасновнику ПП "МЕБЛЕВА ФАБРИКА "ЕЛЕГАНТ", та працівникам підприємства за доставку оргтехніки. Безмежно вдячні нашим благодійникам за постійну підтримку!

Ще раз дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень