A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Відбулись святкові заходи до Дня працівників освіти

Дата: 03.10.2024 16:03
Кількість переглядів: 22

Традиційно першої неділі жовтня наша країна відзначає День працівника освіти.

У всі часи праця вихователя і вчителя була надзвичайно складною і шанованою в суспільстві, бо вона потребує неабияких знань, духовності та людського тепла.

Сьогодні, 03 жовтня 2024 року, напередодні професійного свята - Дня працівників освіти, Всесвітнього дня вчителя, в актовій залі Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості освітянська родина Гусятинщини зібралась на святковому заході до Дня працівників освіти.

На святкове дійство завітали гості – Гусятинський селищний голова Степан Карпо, секретар Гусятинської селищної ради Ігор Лисак, заступник Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Мацко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк.

Вихованці Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості подарували присутнім чудові художні номери, створивши гарний настрій та святкову атмосферу. Приємним сюрпризом для педагогів став відеоролик із привітаннями та побажаннями від вихованців та учнів закладів освіти.

Гусятинський селищний голова Степан Карпо подякував освітянам за ту щоденну, самовіддану працю, особливо в цей непростий час, коли триває повномасштабна війна, адже педагоги не тільки навчають та виховують підростаюче покоління, а й стали психологами, волонтерами та надійним тилом і підтримкою для військовослужбовців. Побажав миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, терпіння, невичерпної життєвої енергії та нових творчих знахідок.

За неоціненний вклад в розвиток освітньої галузі, за самовіддану працю, вагомі успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти керівникам закладів освіти Гусятинської селищної ради, активним педагогічним працівникам вручено іменні сертифікати Гусятинської селищної ради.

З щирими, теплими вітальними словами до освітянської спільноти звернулась керівниця відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк: «Шановні освітяни, вітаю вас із професійним святом, адже саме ви заслуговуєте на найвищі слова похвали. Саме вчителі виявляють у дітях їхні таланти, можливості і уподобання, допомагають розвивати їх. І напевно, найбільша ваша заслуга як вчителя, це тоді, коли ваші учні досягають успіхів у житті. Тож бажаю всім педагогам мирного українського неба, доброго здоров’я і благополуччя, терпіння й оптимізму, успіхів у вашій нелегкій, але такій важливій праці, тому що учитель – це більше, ніж просто професія, це можливість надихати, це дар навчати і досліджувати, це шлях до пошуку нових рішень, це спроможність кинути виклик своїм можливостям, це змога слідувати за своєю пристрастю – це покликання! Щасливий той – хто своєчасно сказав слова подяки вчителю! Дякую кожному вчителю за відданість справі та віру в наших дітей».

Ольга Тарасівна нагородила Грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради кращих освітян Гусятинської територіальної громади.

Учасники заходу висловили щирі слова вдячності селищному голові та його заступникам, депутатському корпусу, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради за всебічну підтримку, сприяння розвитку освітньої галузі в територіальній громаді.

А завершальним акордом свята стало спільне фото.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень