A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Вітання освітянам з нагоди професійного свята

Дата: 05.10.2024 20:39
Кількість переглядів: 26

Шановні вчителі, працівники освіти,  ветерани освітянської ниви!

Прийміть щирі вітання з професійним святом: Днем вчителя та Днем працівників освіти!

 

 

День працівника освіти — це особливе визнання для тих, хто щоденно вкладає свою душу, знання та досвід у розвиток формування нової генерації та майбутнього нашої держави.

Сьогодні, в непрості для України часи, ваша роль набуває особливої ваги. Незважаючи на всі виклики долі саме Ви, працівники закладів освіти, продовжуєте тримати надійно освітній фронт. Ви, щодня докладаєте максимум зусиль, знань та любові для виховання дітей і молоді. Ваша праця є фундаментом для майбутнього нашої країни, адже саме ви допомагаєте формувати погляди та цінності своїх учнів, виховувати свідомих і відповідальних громадян. Ваші професіоналізм, мудрість і чуйність є запорукою атмосфери, в якій діти не лише здобувають знання, а й вчаться бути людяними, чесними, відданими патріотами своєї країни.

Висловлюємо вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість та знання, за самовіддане служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі.

Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення та невичерпної енергії для досягнення нових професійних вершин. Нехай ваша праця завжди буде гідно оцінена, а її результати перевершують усі сподівання. 

Всім мирного неба та ПЕРЕМОГИ!

Зі святом !!!

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень