A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Гусятинська громада отримала новий шкільний автобус

Дата: 09.10.2024 16:31
Кількість переглядів: 14

Сьогодні  Гусятинська територіальна громада отримала ще один новий шкільний автобус для належного забезпечення підвозу учнів до закладів освіти.

Гусятинський селищний голова Степан Карпо, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк та директор Закладу загальної середньої освіти  смт Гусятин Олександра Демкура прибули для отримання  шкільного автобуса. Сертифікат та ключі від транспортного засобу  вручила начальник департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації Ольга Хома. 

Централізовану закупівлю шкільних автобусів здійснено департаментом освіти і науки обласної військової адміністрації за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на умовах співфінансування.

Автобуси є одним із ключових компонентів політики «Школа офлайн», яка має на меті створити безпечні і комфортні умови для навчання дітей в очному форматі. Незважаючи на складну ситуацію у країні все робиться для наших дітей, щоб вони отримували якісну, комфортну і безпечну освіту.

Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися та працювати !!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень