A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія з протидії платіжному шахрайству “Кібербезпека фінансів”

Дата: 17.10.2024 11:22
Кількість переглядів: 3

Із 14 жовтня до 17 листопада 2024 року Національний банк України  за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесу” проводить низку заходів на тему платіжної безпеки в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству “Кібербезпека фінансів”.

Мета заходів: підвищити рівень знань дітей та молоді з платіжної безпеки.

В рамках проведення освітніх заходів із платіжної безпеки відбудуться:

  • в марафоні із платіжної безпеки для педагогів;
  • в конкурсі малюнків “Магія надійних паролів” для учнів початкових класів;
  • в конкурсі коміксів “Таємниці щоденника Тома Редла”;
  • в конкурсі відеосюжетів про платіжне шахрайство “Юні кореспонденти” для учнів середньої, старшої школи та студентів.

Форми реєстрації, освітні матеріали для проведення заходів, детальні умови участі в Марафоні та конкурсах – на сайті проєкту: https://promo.bank.gov.ua/marathon-stopfraud-2024

 

Марафон із платіжної безпеки  – це освітній проєкт, де педагоги проводять освітні заходи для учнів та студентів на основі розроблених Національним банком освітніх матеріалів у стилі магічного світу Гаррі Поттера з метою запобігання шахрайським випадкам у сфері платіжних послуг.

У Марафоні можуть брати участь педагоги та працівники закладів шкільної, позашкільної, професійно-технічної, фахової передвищої, вищої освіти та бібліотеки. Призи для переможців: п’ять команд отримають по одному сертифікату на купівлю електронної техніки на суму 5 000 грн. Сертифікат учасники команди можуть розділити між собою. Навчальні заклади, які представляють педагоги, отримають кубки переможців. Детальні умови участі в Марафоні: https://cutt.ly/9ePswof8.

 

Конкурс малюнків “Магія надійних паролів” це освітня ініціатива, під час якої учні початкових класів на чолі з педагогами малюють малюнки на тему паролів у магічному світі Гаррі Поттера та навчаються створювати комбінації надійних паролів з використанням цікавих фактів зі світу цього персонажа. Педагоги та учні, які переможуть, отримають брендовану сувенірну продукцію. Більше інформації про конкурс – в умовах участі за посиланням: https://cutt.ly/5ePsr5c8

 

Конкурс коміксів “Таємниці щоденника Тома Редла” – це освітня ініціатива, під час якої учні та студенти на чолі з педагогами створюють комікси на тему надійних паролів та використання двофакторної автентифікації, використовуючи елементи магічного всесвіту Гаррі Поттера, за допомогою інструментів на основі штучного інтелекту.

Призи для переможців: команда, яка посяде 1 місце, отримає один сертифікат на купівлю книжок з фінансової грамотності та підприємництва, а також настільних ігор на суму 5 000 грн. Повний перелік призів зазначено в умовах участі в конкурсі.

Більше інформації про конкурс – в умовах участі за посиланням, а також в додатку до цього листа: https://cutt.ly/kePseBgw

 

Конкурс відеосюжетів про платіжне шахрайство “Юні кореспонденти” – це освітня ініціатива, під час якої учні та студенти на чолі з педагогами пробують себе в ролі ведучих новин і кореспондентів, та створюють телевізійні відеосюжети про шахрайство.

Призи для переможців: команда, яка посяде перше місце, отримає один сертифікат на купівлю електронної техніки на суму 5 000 грн.

Повний перелік призів зазначено в умовах участі в конкурсі. Більше інформації про конкурс – в умовах участі за посиланням: https://cutt.ly/7ePswPEM



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень