A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Новини

Відзначено юних фотоаматорів обласного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу «Моя країна – Україна !»

 З метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції та готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни; розвитку пізнавальних процесів у дітей, зокрема: уяви, сприйняття, уваги, мислення; формування екологічної культури протягом листопада-грудня 2023 року проведено обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» у дистанційному форматі. В даному конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої освіти Гусятинської селищної ради.

15:25 31.01.2024

22 січня - День Соборності України

     Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік, відбулося символічне об’єднання українських земель в одній державі.

15:11 22.01.2024

Створюємо комфортні умови для наших дітей

       Діти – це майбутнє, про яке ми повинні дбати сьогодні . Незважаючи на всі виклики сьогодення в територіальній громаді проводиться робота  із створення сучасних комфортних умов для учасників освітнього процесу.

14:23 16.01.2024

Участь в нараді щодо реалізації всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч"

Сьогодні  начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк, спеціаліст І категорії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Борис Чорній взяли участь в нараді під головуванням заступника начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Віктора Устенка щодо реалізації всеукраїнського проєкту ,,Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч” серед учнів закладів загальної середньої освіти області.

12:13 12.01.2024

Робочою групою проведено обстеження закладів загальної середньої освіти

11 січня 2023 року начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк зустрілась із членами  робочої групи з проведення обстежень закладів загальної середньої освіти, зокрема представниками Чортківського РУ Головного управління ДСНС України у Тернопільській області: Михайлом Демковим та  Іваном Пасальським. Під час зустрічі обговорили питання щодо належного забезпечення безпечного функціонування закладів освіти Гусятинської селищної ради відповідно до чинного законодавства.

11:06 12.01.2024

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд) у 2023 році

     На превеликий жаль, нашим дітям довелося жити і навчатись у період війни. Війна позбавила   маленьких українців права на щасливе дитинство,   на щасливе життя в рідній домівці, країні. Свої почуття, переживання та роздуми щодо сучасних подій російсько-української війни учні закладів освіти викладали у своїх творах. Радує те, що кожен з них вірить в силу Збройних Сил і нашого народу. Діти мають тверду надію в перемогу  добра над злом і чекають нашої перемоги.

12:43 10.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень