A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Новини

В Україні запрацював мобільний додаток для жінок, які постраждали від домашнього насильства

Представництво UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, презентує мобільний застосунок для жінок, що постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства, або перебувають у групі ризику.

14:57 25.03.2024

Почесною відзнакою нагороджено педагогічного працівника громади

Гринькова Романа Ярославовича, вчителя предмета "Захист України" загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Постолівка відзначено почесною відзнакою командувача військ Оперативне командування "Захід" .

17:00 21.03.2024

Футзал завершив І місцевий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні змаганнями з футзалу завершився перший місцевий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Цей загальнонаціональний проєкт проходить за ініціативою Президента України під гаслом «Разом переможемо».

17:41 20.03.2024

14 березня - День українського добровольця

Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначається День добровольця. Саме цього дня 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану почали формування добровольчого батальйону для захисту України від російської збройної агресії.

08:24 14.03.2024

9 березня – 210 – річчя від дня народження Тараса Шевченка

   9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка, видатного українського поета та художника. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм.  Шевченко був відомий і боротьбою за визволення українського народу тому  займає місце національного героя.

11:09 09.03.2024

Розпочались змагання територіального етапу "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" із волейболу

     Сьогодні у Гусятинській територіальній громаді стартував 2-й етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

18:23 08.03.2024

Розглядали питання щодо організації харчування в закладах освіти

     Сьогодні в начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольги Туткалюк відбулась робоча зустріч з представниками Чортківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області. Було обговорено питання щодо організації харчування в закладах освіти відповідно до законодавства.

14:33 01.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень