A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Новини

28 червня – День Конституції України

28 червня ми відзначаємо День Конституції України. Основний закон нашої держави має глибокі корені в історії, а так звана Конституція Пилипа Орлика була найпрогресивнішим документом своєї доби. 

10:17 28.06.2024

Неповторний літній відпочинок в пришкільних таборах

Літо – це пора канікул та відпочинку, пора отримання нових сил, вражень і позитивних емоцій. Заклади освіти Гусятинської селищної ради для учнівської молоді організували цікавий і корисний відпочинок в пришкільних таборах.

14:14 26.06.2024

Азартні ігри – це лише розвага

Cучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в Інтернеті.

13:12 17.06.2024

Освітяни Гусятинщини взяли участь в обласному цифровому форумі

Сьогодні начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк спільно з керівниками закладів загальної середньої та  дошкільної освіти Гусятинської селищної ради взяли участь в обласному цифровому форумі ,,Стратегічна сесія цифровізації освітньої галузі Тернопільської області”.

15:16 14.06.2024

Відділ, освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради розпочав організаційну роботу з підготовки закладів освіти до нового навчального року

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради розпочав організаційну роботу з підготовки закладів освіти до нового навчального року. Для проведення поточних ремонтів в закладах освіти було централізовано закуплено фарбу різної палітри кольорів.

13:57 07.06.2024

1 червня — Міжнародний день захисту дітей!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Нажаль сьогодні, вам довелося дізнатися, що таке війна, яка внесла в наше життя біль, смуток та розлуку, а діти повинні жити в мирному світі, з гарними можливостями для майбутнього. Тож на сьогодні, захист дітей потрібен, як ніколи!

08:43 01.06.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень