A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Новини

Кухарі закладів загальної середньої освіти Гусятинської селищної ради пройшли навчання для підвищення кваліфікації

В рамках проєкту «Реформа шкільного харчування» в період з 26 по 28 серпня 2024 року кухарі закладів загальної середньої освіти Гусятинської селищної ради пройшли курси із підвищення кваліфікації на базі ДНЗ "Чортківське вище училище".

15:25 28.08.2024

Вітання з Днем Незалежності України

 Сьогодні ми відзначаємо 33-тю річницю свободи, сили та єдності нашої країни. День Незалежності України – це день народження нашої держави і це  не просто дата в календарі, а день, коли кожен з нас відчуває гордість за свою країну, її історію, культуру та людей, які ніколи не здаються. Це свято нагадує наскільки важливо цінувати свободу та вірити в силу нашої нації. Разом ми велика сила, яка здатна змінити світ на краще. Ми об'єднані спільною метою - будувати сучасну, процвітаючу та сильну державу, яка буде прикладом для інших.

11:27 24.08.2024

Відзначили День Державного Прапора України

23 серпня День державного Прапора України.  В цей особливий день ми вшановуємо  державний символ нашої країни – синьо-жовтий стяг, який є символом єдності, незламності, сили та незалежності.

22:20 23.08.2024

Перевірили стан готовності закладів освіти до початку нового 2024-2025 навчального року в умовах воєнного стану

Сьогодні у Гусятинській громаді перевірили стан готовності закладів освіти до початку нового 2024-2025 навчального року та опалювального сезону в умовах воєнного стану .

21:25 16.08.2024

Відбулось урочисте відкриття закладу дошкільної освіти в селі Постолівка

Сьогодні, у велике християнське свято – Успіння Пресвятої Богородиці, у селі Постолівка відбулись урочистості з нагоди відкриття дошкільного навчального закладу у приміщенні місцевої школи. На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять військовослужбовців, бійців Національної гвардії, прикордонників та добровольців, які загинули за Україну. Дитячий садок гостинно відкрив двері для найменших жителів села.

16:28 15.08.2024

30 липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують.

14:36 30.07.2024

Розглядали питання щодо створення осередків викладання навчального предмета ,,Захист України”

Сьогодні спеціаліст І категорії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Борис Чорній взяв участь в  онлайн-нараді  з питань створення осередків викладання навчального предмета ,,Захист України.

16:13 25.07.2024

Вітаємо переможницю обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці 2024»

Щиро вітаємо Рудку Інну, ученицю ЗОШ І-ІІІ ступенів села Городниця, за зайняте І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці 2024» серед учнів старшої вікової категорії в номінації  «Рукоділля».

09:55 22.07.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень