A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Новини

Відкрито сучасний спортивний майданчик на території спортивного комплексу в смт Гусятин

Сьогодні, 26 вересня 2024 року, в Гусятинській територіальній громаді відбулась важлива подія  -  відкриття спортивного майданчика після капітального ремонту на території спортивного комплексу в смт Гусятин, приуроченому  Європейському тижню спорту.

16:22 26.09.2024

Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень у закладах освіти Гусятинської селищної ради

  Найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією закладів освіти Гусятинської селищної ради  стало проведення Олімпійського тижня та Тижня фізкультури і спорту.

08:27 23.09.2024

«Україна для кожної дитини»: дізнайтеся, як прийняти дитину в родину

В Україні тисячі дітей зростають без сім‘ї та позбавлені батьківської турботи. Але для кожної дитини сім’я – це можливість зростати в любові та безпеці, відчувати турботу, долати разом труднощі. Сімейні форми виховання, усиновлення та послуга патронату можуть дати дітям стабільне майбутнє, а родинам — радість від турботи про інших.

16:42 20.09.2024

Працюємо над створенням осередку з викладання навчального предмета ,,Захист України”

Сьогодні, 11 вересня 2024 року,  в начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольги Туткалюк відбулась нарада з питання створення осередку з викладання навчального предмета ,,Захист України’’ на базі ЗЗСО смт Гусятин за участю начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Васильковецької селищної ради Зоряни Роги, спеціаліста відділу Івана Мимрика, фахівця з публічних закупівель відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Наталії Воробель  та представників Закладу загальної середньої освіти смт Гусятин.

16:45 11.09.2024

Обговорено питання щодо організованого початку 2024/2025 навчального року в закладах освіти

Сьогодні спеціалісти відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Любов Брелюс та Борис Чорній  взяли участь в онлайн-нараді з начальником департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації Ольгою Хомою. Під час наради  було обговорено питання щодо організованого початку 2024/2025 навчального року в закладах освіти.

21:25 30.08.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень